Träning & Hälsa

Välgörenhet

Välgörenhet är mitt eviga dåliga samvete. Men det är helt omöjligt att stödja allt då skulle jag då ett antal extra jobb. Men på jobbet stödjer jag barncancerfonden och stoppa pengar i olika “bössor” gör jag när tillfälle ges.

Dessutom skänkte jag 9 säckar med kläder till “Hoppets stjärna” i julas, utöver det har jag ett projekt som jag tänkte försöka genomföra men återkommer om det vid ett senare tillfälle, då jag kommer att be om er hjälp.

Är stödmedlem i en organisation som heter “Blå stjärnan” som jobbar för djurens bästa. 

Sen köper jag situation Sthlm det räknas väl inte till välgörenhet men jag tycker att dom som säljer tidningen är ett bevis på att man faktiskt gör ett försök till att vilja nåt och ta ett ansvar. Jag ger inte pengar till någon som “bara” tigger utan man måste göra något för att få pengar.

Jobb = pengar!