Träning & Hälsa

Jobb o Räkningar

Jag hatar verkligen att betala räkningar, inte bara för att jag hellre skulle använda pengarna till annat utan också för att det är tråkigt och tar tid. Men nu hade jag iaf bestämt mig för att jag hinner betala räkningarna innan jag ska vara på jobbet och då passar Swedbank på att inte fungera, är inte det typiskt då?

Jobba ja, idag ska jag till Svenskt näringsliv först. Tänkta passa på som igår att gå så mycket jag hinner mellan jobben. Tar dock bilen till Akalla i eftermiddag när jag ska dit, dels för att det är långt och dels för att jag har kund på Balance 30 minuter efter avslutad klass i Akalla. Kan bli lite knappt att hinna gå. 

Jag har alltid jobbat mycket och jag tycker om att jobba men har börjat uppskatta ledighet mer och mer. Hur tänkte jag lösa det då? vara ledig mer men tjäna samma pengar, ja eller varför inte mer pengar?