Träning & Hälsa

Negativ respons

Ang negativ respons i kommentarsfälten hos oss bloggare så hittade denna text på Danis blogg och tyckte den var grym. Var snabb på att fråga om jag fick låna texten och det fick jag såklart. Så håll till godo:

“De flesta bloggar får väl dålig kritik då och då. It comes with the job. En del oftare än andra beroende på hur provocerande man är. Jag är själv faktiskt rätt dålig på att ta kritik men har lärt mig genom åren att spela så obrydd som möjligt när jag egentligen sitter där bakom skärmen med armarna i kors och kollar snett på kommentarerna medans jag ger svar på tal högt och kaxigt fastän ingen hör mig. Detta gör jag ett par gånger sedan lägger jag ner. Det tjänar ingentng till att sitta där och dela ut dissar till alla som tycker annorlunda än mig, ogillar mitt utseende eller mitt uppförande. Bloggvärlden handlar om åsikter och “opinions is like an ass, we all got one”. Vi har alla rätt att tycka vad vi vill och skriva om vad vi vill. Detta är självklart himla bra, för hur skulle bloggvärlden annars se ut? Vi skulle inte få följa några smaskiga bloggkrig, inte frenetiskt sträckläsa kommentarerna hos tex Linda Rosing för att få sig ett gått skratt (se, även jag är oempatisk och hånfull) Nej det hade varit en tråkig värld utan fördomar om allt skulle vara politiskt korrekt och alla så himla liberala och gemytliga.Vad vore tex stand up comedy utan fördomar?

Jag sitter aldrig och tänker att dessa människor avundas mig för det tror jag inte. Jag tror att vissa genuint ogillar mig helt enkelt. Och det får man faktiskt lov att göra. Man kan inte gilla alla. Och jag kommer aldrig säga “men varför läser ni då min blogg?” För jag vet själv hur det är. Inte sitter jag och läser bloggar där jag tycker om personen i fråga, utan jag tycker nog det är roligare att sitta och störa mig och bli arg och hatisk, som den svenska och bitterfitta jag faktiskt är! Jag har slutat ta bort kommentarer gällande mig själv som är negativa, utan tar bara bort de som handlar om familj eller vänner. Endast detta är oacceptabelt och dessa människor som väljer att spy galla i min blogg om mina nära och kära kan fortsätta hur bäst de vill, för det säger om er än vad det säger om mig era sopor.”

Kolla in hennes blogg här