Träning & Hälsa

Mental träning

Jag tänker inte skriva om det, ja att Han har gått bort det är alla andra så bra på. Han var stor och bra men jag vill hellre skriva om hur ni kan Må Bra eller kanske ännu bättre.

Förra gången skrev jag om styrketräning och nu till mentalträning.

2 Mentalträning

Förutom att ta hand om vår fysiska hälsa bör vi arbeta med vårt psykiska välmående. Mental träning kan utföras på flera olika sätt och fokusera på en mängd olika problem. Syftet kan vara att bli bättre på att hantera olika situationer som man inte klarar av så bra. Exempelvis kan man göra övningar i stresshantering, lära in ett hälsosammare beteende eller lära sig att vårda sina relationer.

Att hitta ett inre lugn kan idag kanske vara viktigare än någonsin. Då press från att prestera och lyckas i sin karriär, vara den fantastiska partnern och kanske har du barn och ska vara den super föräldern som man “ska” vara, ha ett rikt socialt liv och dessutom hinna med alla vardagliga saker.  

Att satsa på mental träning eller coaching kan kanske förändra ditt sett att se på saker, delar av ditt liv eller kanske t.o.m hela ditt liv om det nu är så att det är det du behöver. Det fina är att du själv kan välja vad och hur mycket du vill göra och förändra.