Träning & Hälsa

Ledsen

Har ni nån gång blivit ledsen eller besviken på någon som ni verkligen tycker om?

Ja, antagligen det har hänt dom flesta och det har hänt mig med. Senast var inte mer än ett par månader sen. Men personen har vid flera tillfällen hört av sig och bett om ursäkt och den är såklart godtagen då jag absolut inte är en långsynt person och anser att det är slöseri med tid att vara sur och inte ha det bra.

Men nu är det så att det har funnits flera tillfällen för oss att ses men det har krävts att faktiskt den andra också får anstränga sig lite. För jag börjar bli ganska trött på att alltid ställa upp till 100 % på allt och alla och inte få något tillbaka iaf inget tillbaka när det krävs lite ansträngning.

Nu i torsdags var såklart personen hembjuden till mig på lilla inflyttningsminglet jag hade, P hade sagt ja och jag var glad att vi äntligen skulle ses. Jag vet att P jobbar mycket, men vem gör inte?

När jag lärde känna P så gick det bra att gå ut och festa till 5 på morgonen och sen mer eller mindre gå direkt till jobbet.

Men nu tillbaka till torsdagen, jag skrev ett sms när klockan hade passerat lite över en timma efter utsatt tid för att kolla hur det gick och om P var påväg. Får ett svar att det varit mycket på jobbet men skulle höra av sig snart igen. Över 2 timmar efter utsatt tid får jag ett sms (inget samtal, utan sms) till att P var trött och inte orkade komma…….

Inte så mycket att hänga upp sig på men det enda jag velat var att P kom förbi och visade sitt intresse, kanske bara en timma, att det faktiskt skulle bli som förr, men så blev det tydligen inte. Jag svarade inte på smset och där står jag nu.

Vad gör man?

Det känns tråkigt, men vad ska jag göra när flera chanser har funnits men ingen har utnyttjats?