Träning & Hälsa

Bruno

Hur f*n kan filmen Bruno vara från 11 år? Ni som har sett den tror jag förstår vad jag menar. Min dotter är snart 12 och jag tog med henne på bio idag, filmen Bruno såg vi mest efter hennes eget önskemål. Men shit, jag fick ju hålla för ögonen på henne ibland.

Jag funderar på hur dom sätter åldersgränserna på bio, när tex Beck filmerna är från 15 år och denna från 11. Ja ja, jag vet att barn/tonåringar idag har full koll på saker men jag tycker inte att denna film lämpar sig för en 11-åring och då ser jag inte mig själv som en för sträng eller för skyddande mamma, vill ju bara min dotters bästa.

Men alla tyckte vi den var bra även om vi ibland skrattade åt lite olika saker. Men bäst av allt tyckte nog Izabella att det var att alla fick varsin fribiljett efter filmen då det var några tekniska problem och filmen var 30 min försenad.