Träning & Hälsa

Mamma

Visst vi har nästan alltid städat hemma hos oss. Alla är duktiga på att plocka undan och vi har en städerska som kommer regelbundet. Men idag kommer min mamma från Örebro för första gången och hälsar på (sen vi flyttade) så det är väl bara att fin slipa lite extra. Hon skjutsar upp Izabella som varit hos dom när vi var i Barcelona. 

Sen undrar jag om det alltid kommer vara så att jag fixar och donar lite extra när hon kommer? Samma sak som om jag är lite osäker på ett beslut jag ska göra då ringer jag mamma, om det är något jag inte vet/kan/eller kommer ihåg ringer jag mamma (har iof VB nu som är som ett levande upplagsverk som också går bra att fråga) och om jag har frågor/problem eller bara river mitt hår som tonårsmamma så passar min mamma också perfekt.

Dessutom har mamma dom senaste delen av mitt liv varit en av mina bästa vänner. Till skillnad från när jag var yngre då jag var pappas lilla flicka men han gick tyvärr hastigt bort när jag var 15 år och det tog ett bra tag innan mamma och jag hittade varandra. Egentligen var det inte fören jag fått Izabella när jag just fyllt 20 år.

Mamma, jag skulle inte klara mig utan dig, älskar dig!