Träning & Hälsa

Spinning

Kände mig galet seg idag när jag skulle ta mig iväg för att ha ett spinningpass. Men väl på cykeln kändes det toppen och nu mår jag hur bra som helst. Jag gillar verkligen spinning. Det tar ofta ett par gånger att komma underfull med träningsformen men när du väl har gjort det och gillar det så blir man beroende. 

Mitt spinningpass just nu är uppbyggt som att klättra en Via Ferrata, fast det tar dock inte 7 timmar. Vilket det gjorde när vi var i Italien och klättrade en riktig Via Ferrata. Men upplägget är det samma. Passet är grymt och jätte jobbigt trots att det bara är 50 min ink uppvärmning, nedvarvning och stretch.

Nu har jag varit på stan och handlat lite inför Malins kräftis ikväll får se om nåt av det faller mig i smaken när jag nu ska börja göra mig iordning. Tack och lov missade jag regnet precis.