Träning & Hälsa

Bootcamp träning

Om en vecka kör vi igång. Bootcampträning på Gärdet måndagar kl 16.30. Kom och prova på nu på måndag den 24 augusti, gratis! Jag meddelar samlingsplats lite senare idag. Alla kan vara med träningsvan så som ovan, passet är uppbyggt att alla ska kunna vara med och ta i så mycket eller lite man vill.

Sen att jag tycker om att plåga är en annan sak, ah, det märker ni på måndag, kanske jag inte skulle ha sagt. Men låt er inte skrämmas…….

Mer om själva träningsformen kommer lite senare idag, men nu måste jag till jobbet.

Vet att jag skrivit om bootcamp vid ett tidigare tillfälle om ni är nyfikna redan nu.

Anmälan kommer att ske till mig (via mail, adress kommer snart) så att jag vet ungefär hur många som kommer och vilka jag ska skälla på om dom inte dyker upp på träningen.