Träning & Hälsa

Rödbets och chevré sallad

Slog till med en rödbets och chevrésallad till lunch. Har just kommit hem från kunder på gymet och jag själv har varit hos sjukgymnasten.

Jag fick ett tråkigt besked 2 vekor sen när jag var hos min sjukgymnast, Birgitta. För längesen (13 år sen, varför återkommer jag till) så lyckades jag skaffa mig 2 stycken diskbråck i nedre delen av ryggen.

Ett opererades för snart 5 år sen och det andra har jag kvar. Men jag har en konstant smärta i ryggen, ibland lite mindre och ibland mycket mer.

Nu har jag tagit tag i att gå till en sjukgymnast för att göra det bästa av situationen. Eftersom jag själv är väldigt dålig på att utföra dom små “töntiga” men nödvändiga övningarna jag får av henne. Så hon är stor hjälp för mig.

När jag var där sist så konstaterades det att jag har nedsatt känsel i båda benen från knäna och neråt. Sen har jag inga reflexer i hö ben. Så det är verkligen på tiden att jag får lite bukt med detta. Det positiva i det är att jag hade inte funkat så bra som jag trots allt gör om jag inte hade haft min träning i bakgrunden. 

Nu ska det jobbas lite hemifrån innan det är dax för lite boxning.