Träning & Hälsa

Rättegång igen…. eller?

Varför blev dagen inte som jag tänkt mig då?

Jo, kommer ni ihåg att jag skulle varit på en rättegång just innan sommaren? Då dök ju inte den åtalade upp. Nu var det dax igen, för en ny rättegång och jag hade tagit ledigt hela dan vilket jag gjorde sist med.

Tror ni han dök upp? Nej, såklart inte. Så nu är han häktad och en yttligare rättegång kommer att ske inom en vecka.

Det värsta är att under dom omständighetarna som råder kommer det inte att vara över efter denna rättegång. Det enda jag vill är att få ett slut på detta hel**te.

Bland mina vänner är detta ingen hemlighet vad det gäller, då det pågått i 13 år så är det svårt att inte prata om det och hålla det hemligt. Det är ju en del av min vardag. Jag har tidigare berättat att det gäller grov kvinnofridskränkning, olaga hot och åtskilliga överträdelse av besöksförbud. Mycket djupare än så kommer det inte att bli här på bloggen.

Men måste ge en eloge åt tingsrätten som vidtagit så bra säkerhetsåtgärder när jag ankom idag på morgonen.

Just nu väntar jag på ett samtal från min advokat om ett nytt datum för den 3:e rättegången.