Träning & Hälsa

Hög volym?

Tjur kärring? Nej, jag är långt ifrån det. Men hade jag bott granne med han/hon som började sin fest på gården mitt emot oss inatt kl 01.45 hade jag nog blivit lite tjurig. Ni vet när basen är så hög att den ekar och studsar emellan husen och det låter som om festen pågår i vårat vardagsrum. Skrik och glaskross hörde såklart till. Även efter att jag stängt fönstret så hoppade kudden av basen. En “vanlig” fest har jag inga problem med alls. Men fyllefest a la 15 år på högsta volym kan faktiskt vara lite störande.

Men jag somnade tillslut och vaknade utvilad och faktiskt näst intill frisk kl 07 när VB skulle iväg på ytterligare en tävlingsdag.

Fredrika smsade mig igår och frågade om jag ville följa med på Selma spa idag och det är klart att jag vill. Men jag tror att jag ska hoppa över det så jag inte riskerar att smitta någon annan, för det vore ju inte snällt. Men hoppas ni tjejer får det toppen skönt.

Där emot ska jag ta en promis för att se hur krafterna känns.