Träning & Hälsa

Recept

Min fiskgratäng jag gjorde i lördags är super enkel. 

Jag gör eget potatisos och brukar smaksätta det med kokta morötter eller palsternacka men i lördags vart det hälften vanlig potatis och hälften mandelpotatis.

Jag brukar vara ganska generös med mjölk i moset så att det inte blir torrt och stabbigt i ugnen. Jag tillsätter också 2 stycken råa ägg och en liten klick smör.

Fisken jag använde är en av mina favvisar, torskfile.

Lägg den frysta filen i en ugnsäker form och klicka potatismoset runt. Sen körde jag en liten fuskis och hade köpt franskgratängkrydda som blandas enligt påsen och läggs på fisken (ger en super god smak)

Till det serverade jag en sås jag gjort på små söta ärtor och dill, mixat i blendern. Som bas i såsen gjorde jag en variant på en bearnaisesås.

Eftersom den är uppäten så blir det svårt med en bild på den….. Nästa gång!

Mycket smaskigt!