Träning & Hälsa

Vad händer?

Jag ska erkänna att jag bloggat otroligt dåligt idag, men det har verkligen varit fullt upp hela dagen.

Imorgon kommer det också vara en jobbig dag, det är rättegång igen. Men denna gång vet jag att personen kommer att dyka upp då han sitter häktad och blir eskorterad med polis till tingsrätten. Själv kommer jag ha vittnesskydd och ett separat rum innan rättegången. Återkommer såklart lite om det imorgon.

På kvällen börjar dessutom viktklubben på Balance så kl 18 kommer jag infinna mig på Balance och påbörja invägning av alla deltagarna. Detta gör jag tillsammans med Alexandra, ni vet “prat om mat” Alexandra och det ska verkligen bli super kul. Ni hittar Alexandras blogg om mat hittar ni här

Vet att hon senast tagit upp bl.a. avocado, favorit matställen och bregott…….