Träning & Hälsa

Hur gick det då?

Tänkt vad mentalt trött jag blivit efter bara en förmiddag. Men jag har varit så otroligt spänd och nervös inför denna rättegång, imorse mådde jag illa och hade huvudvärk. 

Nu är det över för min del och det känns som en stor sten trillat inte bara från mitt hjärta utan från hela kroppen.

Domen för den åtalade kommer inte komma fören om ca 4-6 veckor då han först kommer att genomgå en stor rättpsykologisk undersökning. Han kommer att sitta fortsatt häktad tills utredningen startar vilket också känns otroligt skönt. Domen kommer att baseras på undersökningen som ska göras, fängelse eller vård.

Under själva rättegången så var den åtalade lika otrevlig och vulgär i orden som vanligt mot alla inklusive domare. Han erkänner alla åtalspunkter vilket såklart underlättade en massa och rättegången kunde avslutas flera timmar tidigare än beräknat.

Nu känner jag mig lättad, trygg och trött!