Träning & Hälsa

Nya saker

Idag bär det av till ett nytt företag för min del jag ska börja ha spinning på Elektrolux på Kungsholmen. Min erfarenhet av företagsklasser är stor och jag har jobbat med det i 7 år ibland bara några timmar i veckan och som mest 32 fasta klasser i veckan.

Företagsklasser är kul att ha, man lär känna deltagarna eftersom det (tyvärr) är samma deltagare nästan jämt. Tyvärr är inlagt för att det vore ju bra om dom som inte är aktiva på företaget kunde masa sig ner till träningslokalen också.

Efter det ska jag förbereda lite inför middagen som ett annat företag ska ha efter dom kört 2 halvtimmarspass med träning på Balance.

Jag älskar att anordna event och olika tillställningar. Jag kan pyssla ihop det mesta, allt efter kundens önskningar. Snart kommer ni att få möjligheten till att gå på ett toppen event. Inbjudningarna skickas ut i början av Okt och självklart kommer några av er som läser min blogg ha möjligheten att få komma.