Träning & Hälsa

Detox

Dax att detoxa igen

Men jag kommer till min familjs glädje köra en variant på detox och inte vara lika strikt i maten som jag varit innan. Ni som följt min blogg vet hur hysteriskt noggrann jag varit under detoxkurerna. Jag har i princip levt på ekologisktodlade frukter och grönskaker, thats it!

Nu kommer jag att undvika dom värsta sakerna på “svarta listan” så som:

salt

kaffe

härdade fetter

svart te

socker

alkohol

Ist kommer jag använda mig av en mängd kosttillskott som ska hjälpa kroppen att renas. 

Jag kommer bl.a. använda mig av olika detoxpreparat (kolla i din hälsokost butik vad som passar just dig) Dessutom tillsätter jag krom för att undvika ev sötsug, magnesium också för att minska och balansera plus att det vidgar blodkärlen så jag kan minska mina kramper jag kan få i höger vad. Magnesium behövs för muskler och nerver ska fungera.

Fortsätter med mina vitaminer och miniraler som vanligt.

Järn äter jag regelbundet lite starkare efter jag gett blod och lite mildare resterande av tiden.

Omega 3 tar jag halva dosen av vad som rekomenderas och får i mig andra halvan via kosten.

Även om jag “fusk” detoxar denna gång så vet jag med mig att man kan till en början av en detox bli väldigt trött, det ska jag se om jag kan undvika lite genom att äta lite ginseng. Sista jag använder är en produkt som heter Mighty Greens men tänkte återkomma till den lite senare.