Träning & Hälsa

Det var då det

Det är idag jag får sota för att jag inte kunde sova. Men ska jag vara helt ärlig så känns det helt ok efter en låååång dusch. Jag börjar kl 9.30 för att sen ha fullt upp till 16.30 då jag hinner få i mig lite att äta sen tillbaka till jobb och slutar kl 20 för att efter det träna själv. 

Jag har dragit ner otroligt mycket på jobb och är ganska glad att jag bara har såna här halvjobbiga dagar ibland. För 1,5 år sen så jobbade jag heltid med träning. När alla pass var klara på eftermiddagen/kvällen, jag hade 32 fasta träningsklasser i veckan så åkte jag direkt till restaurangen där jag jobbade 75% (nej det är absolut inte nyttigt att träna 32 timmar i veckan men då var det mitt jobb) 

Men när man är inne i att jobba dubbla jobb och knappt sova något så känndes det inte så jobbigt. Inte fören den dagen jag vart övertränad och inte orkade gå upp för en uppförsbacke utan att vara helt slut.

Nu är jag tillbaka i gemet och kör på normalt. Har en massa tid över till vänner men framförallt till min familj.

Så att jag har en hektisk dag då och då nu spelar mindre roll, så nu kör vi. Hörs snart.