Träning & Hälsa

Vad händer på Torsdag?

Vad kommer att hända på torsdag?

Vi slår upp dörrarna kl 17.30 med mingel, snacks (nyttiga såklart) massage, kinestesi, fett % mätning eller ett trevligare ord kroppsammansättning. Gi-boden, Axa, Vitamin Well och Svarta lådan kommer att vara med här för att ta hand om er tillsammans med Sussi och Stefan som kommer att massera er. Lina kommer att finnas till hans för att visa er runt i vår 2 500 km2 stora träningsanläggning.

Sen har man tid för att byta om (ta med hänglås) för att sen inta första föreläsningen med Jari efter det fortsätter kvällen med klasser och föreläsningar. Det kommer att finnas 2 extraklasser under kvällen med dom håller jag lite hemliga än så länge…. återkommer!

I Goodiebagen kommer just nu Quality care, Träningsguiden, Studio paus, Axa och Balance vara representerade. 

Välkomna!

Frågor eller anmälan? maila: emmathorsell@finest.se