Träning & Hälsa

Ovant

Jaja, jag vet att jag inte ska säga något mer angående min försvunna kalender… Så tänker bara säga att jag köpt en ny och med det börjat ett nytt liv. Så är det så att du trott att du bokat en tid med mig så har du det inte för jag har tydligen raderat allt som är bestämt sen innan idag. Så vill du något så får du boka ny tid, så det så!

Men allvarligt lite så är det, jag har ägnat hela förmiddagen till att försöka komma på bokade möten och kunder. Sen har jag ringt alla jag bara kan. Men vet du med dig att vi bokat in något vare sig det är jobb eller nöjen att göra så hör av dig till mig igen så bokar vi om det.

Det känns lite ovant att ha en ny kalender, men jag gillar den. Sen att dom fyllt en sida med bl.a. tal från 1-10 på svenska, engelska och danska!? kan få mig att undra vilken målgrupp kalendern är gjord till…