Träning & Hälsa

Är det så viktigt?

Jag läser så mycket bloggar jag tycker att jag har tid med så antalet kan variera från 0 – mååånga på en dag. Det jag förundras mest över är hur pass viktigt det verkar att vara att ligga på en “topplista” Jag ligger på Finest topplista men har rasat otroligt i plaseringar senaste veckorna, varför? Jag vet inte och jag analyserar inte “problemet” heller.

Jag tycker att det är kul att jag har läsare på min blogg och jag försöker skriva en blogg som inte handlar om att irritera och reta andra människor. Vilket kanske gör att min blogg inte är eller kommer att bli en superblogg, vad vet jag.

Däremot gillar jag att hitta på saker och bjuder med mig av det till er läsare vare sig det är event, prova på träning eller tävlingar. 

Jag kan skriva om allt från min underbara familj och vänner, till träning, kost och mat, ev skönhets förbättringar jag gör, resor, event, sena nätter på Stureplan, mitt jobb och allt som händer där i mellan.

Jag försöker leva efter “att det är slöseri med tid att vara sur och inte ha det bra” alltid försöka göra det bästa och vara positiv. Jag hatar att bråka och har jätte svårt att se mig själv starta ett bråk med någon annan som bloggar för att få mer läsare, inte min grej.

Peace Love and Understanding 🙂