Event

Mitas Mat på JIMSCH vilken bra kombo

Jag hjälper Mitas Mat

Det är min vän Mita som äger och driver Mitas Mat och jag brukar hjälpa henne på olika event plus att jag fixar med hennes sociala medier. Mat blogg med kaffe, te, godis och kryddor som du kan köpa online hos https://matbloggaren.se/

Nu i veckan var vi på JIMSCH presslunch och serverade mat, det verkade verkligen gå hem hos alla, kul! Det finns många fördelar med Mitas Mat. En är att du själv komponerar ihop din måltid och att det finna något för alla. Så är du vegetarian eller vegan så funkar flera av hennes rätter lika så om du skulle vara laktos eller glutenkänslig. Dagens lunch hos https://lunchval.se/

JIMSCH har jag ju skrivit om tidigare och när Mita frågande om jag kunde följa med och hjälpa henne på detta event så blev jag ju glad eftersom att jag alltid går därifrån med en massa ny inspiration.
JIMSCH är ett varumärke skapat av Jimmy Schönning och hans showrum är fyllt av fantastiska saker och varje gång jag är där ser jag nya coola saker. Dessutom så går jag hem och rensar bort lite för att kunna göra nytt och snyggt.

Recept på “gröningen”

Alla gäster fick naturligtvis en “gröning” när dom kom som serverades på en supersnygg skärbräda och i bakgrunden ser ni en stenskiva som utgör matbordet. “Gröningen” är fylld med nyttigheter och här kommer receptet: Baka sockerkaka hos sockerbagaren hos https://matbloggerskan.se/

1 dl osötad äppeljuice
1 selleri, bruten i bitar
1 äpplet, bitar
1 avokado
1 morot, bitar.
Broccoli, skaftet i bitar
Citronsaft
1 näve spenat
1 bit färsk ingefära skalad och i mindre bitar
Späd med vatten till önska konstisens.

Vill du ha mer tips lika Mitas MatFacebook

“Gröningen”

Mitas Mat värmer du i vattenbad eller mikro i den förpackningen som den säljs i

Här lyssnas det på Jimmy och äts Mitas Mat

Såhär kan en måltid ser ut
Heta köttbullar, blomkål och broccolistomp med en het tomatsalsa

Eller såhär
Pulled chicken, sötpotatis med chili och sesam
grillade grönsaker med en mango och kokossås

Matrecept och matlagning med Edward Blom och andra kända matprofiler hos https://petitmoulin.se/