Kombinera nöje med nytta, vem vill inte göra det?

Kombinera nöje, nytta, inspiration och kunskap

Just nu finns det möjlighet att kombinera att ge pengar till barncancerfonden plus att ha en otroligt inspirerande och lärorik kväll. Hur bra låter inte det?

Det är Eric Thyrell som i samarbete med Scandic Hotels har samlat några av Sveriges absoluta toppföreläsare och en komiker på Vasateatern. Dessa kommer står redo att inspirera dig och dina vänner/kollegor på en oförglömlig kväll. Detta kommer bli en helt unik inspirationskväll och just nu kan du betala för en men gå två stycken. Bra va?

Talargala till förmån för Barncancerfonden

Eric har alltså skapat Sveriges första talargala för välgörenhet och alla biljettintäkter går oavkortat till Barncancerfonden.

Talargalan kommer gå som jag skrev innan på Vasateatern och är torsdagen den 29 november kl 18.30 till ca 22. Kom och ha en inspirerande kväll till förmån för barncancerfonden. Hade jag haft en chef skulle jag be denna att skicka alla anställda på den här kvällen, nu är jag ju min egen chef så jag får helt enkelt skicka mig själv.

För mer information och biljetter klickar du in dig på Biljettbolagets hemsida HÄR

Berätta gärna i kommentarerna om du tänker gå och vem du i så fall tar med dig. Jag har sett några av föreläsarna innan och vet att du kommer gå därifrån men en massa inspiration och nya tankar.

Kommentera