familj

Överraskning på fel dag men ändå rätt

Igår hade jag ordnat en liten överraskning

Min sambo fyller år på tisdag men det blev en överraskning igår istället. På tisdag går han nämligen utbildning och helgen är helt fullbokad.

Det började med att det ringde på dörren klockan 18. Där stod en av våra utbildare Mikael Karling från våra vinutbildningar vi haft. Det var alltså dags för en privatvinprovning här hemma. Sambon såg ut som han vunnit på lotto.

Vinprovning med Mikael Karling

Kvällens viner var samma som dom haft på Druvkurs 2B på Munskänkarna
och det var Muscat och Corvina som var druvorna vi provade.

Klockan 20 ringer det på dörren igen. Denna gången är det Marie som kommer och berättar att nästa grej är på G. Innan vi ska gå hemifrån kom dottern in med lite presenter som visades sig vara vinrelaterade och dom uppskattades verkligen.

Bellas presenter och Marie i bakgrunden

Vi beger oss vidare och destinationen är en skaldjursrestaurang i närheten av där vi bor. Sambon ska alltså äntligen få äta skaldjur i mängder. På plats på restaurangen satt redan våra vänner Stefan och Annette och givetvis blev det en glad överraskning även det. Dom hade dessutom tidigare på dagen tillsammans men Henrik skickat en grattishälsning som ni måste kolla in i videon nedan.

Stefan och Annette hade beställt in champagne som stod på bordet när vi kom. Dessutom fick sambon ett medlemskap på Smakateljén av Marie. Det vet jag att han uppskattar eftersom han tjatat om att gå med där hur länge som helst.

Vi fick ett litet chambre separée där vi hade det hur mysigt som helst

Hahaha en lite hurra hälsning från Annette, Stefan och Henrik

Tusen tack till Mikael, Bella, Marie, Stefan och Annette för att ni var med och firade min älskade sambo.
Ni gjorde inte bara hans kväll utan min med <3