Resa

Hängde med mina vänner

Igår tog vi tillfället att hälsa på mina vänner

Mikael och hans kille Daniel kom till Miami häromdagen och vi passade på att hälsa på dom efter vår middag. Vi åt på Komodo som ligger i ett område som heter Brickell vilket också är området med dom coola restaurangerna, barerna och nattklubbarna i Miami.

Det vill säga totala motsatsen till Ocean Drive på Miami Beach. Man kan jämföra Ocean Dr. med typ Drottninggatan eller La Ramblas, nåt man måste se men inte stället man ska lägga tid och pengar på.

Komodo var super det är en asian fusion restaurang och som vanligt så beställde vi in en massa rätter att dela på. Vi åt allt ifrån dumplings med wagyu biff, palmhjärta med picklad gurka och melon, dragonroll, tonfisk med melon, wagyu biff med tillbehör, edamamebönor och en smaskig guld chokladkaka med krispiga valnötter till dessert.

Vilken utsikt dom hade

Efter middagen promenerade vi alltså hem till Mikael och Daniel som har lägenhet i området. Vilket fantastiskt ställe dom hade. 43:e våningen med grym utsikt över både Miami och havet med en pool på 11:e våningen. Dessutom kan alla dom som bor i huset via en app boka grillar, cabanas, lek/spelrum och gästrum. Tänk att kunna boka en jättegrill intill poolen och bjuda över vänner på fest, poppis man skulle vara. Vi hängde där fram till ca 01.30 då var det dags för oss att åka till hotellet och killarna skulle krascha i sängen efter en lång resa hit.

Tusen tack för en supertrevlig kväll!

Utsikten över Miami från Mikaels lägenhet