Resa

Chefs Table på båten

En av alla middagar

Något som vi är bra på är att äta goda middagar och dricka goda viner. På båten kan man välja att äta det som finns inkluderat i själva biljetten eller boka någon av dom restaurangerna som man får betala extra på.

Vi åt ju på nyår en nyårsmeny på Chops Grill och häromdagen åt vi på Chefs Table. Det är en restaurang för max 12 personer. Vi skulle varit 8 stycken men 5 stycken var försenade så det slutade med att det bara var bi tre. Lyxigt värre!

Vi skulle äta en 5 rätters med tillhörande viner

Vi startade med en amuse bouche på tonfisk, sjögrässallad och en champagnegele. Samtidigt hälldes det första vinet upp som var en sauvignon blanc som hette Kim Crawford som också blev mitt favorit under middagen.

Smöret serverades i en liten skål med en klosh det tyckte jag var lite kul

Här är menyn med mitt namn på för denna middag

Första rätten en sallad med palmhjärta

Nästa rätt var en soppa med ärtor, tryffel, vaktelägg och bacon

Sen serverades det hummer

Efter det var det dags för pasta, en otroligt god ravioli

Sist ut av varmrätterna var en biff

Till dessert var det choklad i massor

Som att det inte var nog så fick vi även en choklad martini

Vinerna