Middag med Connoisseur

Bardot

Magazine Connoisseur skickade en inbjudan till mig där dom bjöd in till middag på restaurang Bardot på Ingemar Bergmans gata 2.

Jag tog med mig Marie eftersom det var ett tag sen vi sågs och behövde verkligen snacka lite skit innan hon skulle till Kanada för att döma VM i pole dance.

Vi bjöds på en 3-rätters med klassisk råbiff till förätt med goda tillbehör. Varmrätten var en röding och desserten som jag glömde fota en “Snickers” Brownie med jordnötsglass och dulce de leche, flingsalt.

Eftersom att både service och mat var bra så kommer jag absolut gå hit igen. Jag är redan nu sugen på flera av deras rätter så som dessa:

Smårätter
Krustad med stekta kantareller och kantarell creme och varmrätten
Iberico de Belotta 36 mån

Förrätt
Carpaccio på yellowtail med tryffel, citrus och jalapeño

Lättare varmrätt
Laxsashimi, avokado, wakame, ingefärsmajonnäs, rökt soja, sesam

Varmrätt
Lammracks med “spicy” aubergine yoghurt koriander och mynta

Klassiker
Kalv Milanese med persiljesmör, hjärtsallad, kapris och sardeller

Sides
Tempura friterad knippe lök med vinägerpulver

Dessert
Eton mess, maränger vispgrääde lemon curd vaniljglass och bär

Ja, som ni ser finns det både små, lättare och stora rätter att välja mellan, perfekt enligt mig. Är du vegetarian såg jag att det fanns flera rätter som passar till dig med. Tack till Connoisseur för inbjudan, Bardot för middagen och Marie för sällskapet.

Kommentera