Resa

Helkväll i Hongkong

Kvällen spenderades på båda sidorna

Vi började kvällen på restaurang Aqua nere vid vattnet på Kowloonsidan. Där åt vi fantastisk mat och hade en otrolig utsikt över vattnet, Hongkong Island och lasershowen, the Symphony of lights som är kl 20 varje kväll.

Restaurangen är en blandning av asiatiskt och italienskt, härlig blandning. Vi startade med lite sashimi och fisken smälte i munnen, det var verkligen så gott. Till varmrätt fortsatte vi på der asiatiska temat och beställde en på riktigt gudomlig wagyobiff med olika såser och vitlökschips. Sen bytte jag till italienskt till dessert och valde en variant av tiramisu.

Efter middagen tog vi en Uber över till andra sidan för att nu kolla in nattlivet Lan Kwai Fong. Där vi bara varit på dagen tidigare. Från att ha gått tidigare på dagen genom ett öde område så möttes vi nu av världens nattliv. Vi var inne på Dragon I en sväng plus att vi hann med ett besök på en uteservering för att kika på människor.

Dragon I

Lan Kwai Fong

Sen var det hög tid att hoppa in i en Uber igen för att ta sig tillbaka till hotellet. Morgondagen skulle bestå av ytterligare upptäckter i Hongkong.