Att göra det enkelt

 Att få mat hem

Jag tror inte att jag förstått hur otroligt skönt det kommer bli från och med nu. Jag har nämligen aldrig någon mat hemma och detta är för att jag vet inte när jag ska ha tid att hinna handla någon.

Tiden finns bara inte och jag önskar egentligen att jag hade haft mycket mer tid än vad jag har. Men nu börjar jag handla på MatHem för nu får det vara nog med ett tomt kylskåp.

Jag har varit inne och tittat på sajten innan. Skulle jag inte ens orka tänka på vad jag ska laga för mat så beställer jag bara någon av deras färdiga matkassar. Jag blev otroligt sugen på deras cleansekasse, tror det kommer bli en sån men inte just idag jag har för mycket saker planerade för att  det ska funka med tid, men om några veckor. Idag blir det en ganska normal beställning med blandade råvaror så som färsk torsk, kyckling, köttfärs, grönsaker och smoothies.

Tastelines Cleanse-program

“Med Tastelines Cleanse-program får du recept och ingredienser för sju dagar anpassade för en person. Programmet innehåller frukost, lunch, middag, 2 mellanmål och kvällste. Måltiderna är baserade på färska grönsaker, frukt, bär, frön, nötter, färska örter, alger, groddar, renande juicer, rawfood-barer och mycket gott som får kroppen att må bra”

tastelines-cleanseprogram-7-dagar-

Lämna ett svar

Till startsidan