Fundering

Gruppträning

Idag har jag varit på mitt först gruppträningspass på flera år och tankarna var många. Det var body pump som stod på schemat och jag kände mig som en nybörjare. Vart hämtar jag biljett, ska jag lämna den till instruktören eller hämtar hon upp dom. Vilka övningar kommer det vara och hur mycket vikt behöver jag till dom.

Men det var 3 saker som slog mig lite extra innan passet och under passet.

  1. Nej tjejer jag vill inte se eran kussimurra när jag tränar. Varför måste tjejer ha så korta och lösa träningsbrallor att jag ser rakt in i fiffi när dom böjer sig fram eller bara gör en enkel marklyft. Jag fattar faktiskt inte.
  2. Vilken jäkla dålig teknik folk har! OMG vad det såg ut i salen och det blev ju inte bättre av att instruktören babblade så att dom stackarna som hade urusel teknik hann nog inte uppfatta vad som var tekniksnack, latinska ord (tror hon var ganska ny som tränare för det rabblades det ena efter det andra), privat snack och sen all räkning upp på 3 ner på 1 upp/på 4 ner på 4/singlar osv osv, ja ni som gått på pump vet ju vad jag snackar om. Plus att hon själv hade ryggskott och kunde inte delta i passet.
  3. Herregud vad jobbigt det var att gå från tung styrketräning (mellan 4-6 kanske 7 repetitioner) som är det enda jag tränat på nästan 3 år till att köra uthållighetsstyrka. My Gåd! Trodde mina ben skulle sjunka ihop som överkokta spagetti, axlarna brände och hade svårt att lyfta vattenflaskan efter passet.
    Ryggen funkade dock bra så där kan jag lägga på lite mer vikt till nästa pass!

Nu vilar jag en stud för att ladda för ett spinningpass ikväll, jag älskade spinning får se om jag fortfarande gör det.

IMG_7357

Lämna ett svar