Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hard work pays off!

Emma
jobflow

Jag är inne i ett bra jobflow just nu och jag får mycket gjort. Det stora misstaget jag gör att att boka in saker som bryter av mina dagar. Jag ska försöka lära mig att ha iallafall en eller två dagar i veckan där jag inte bokar in nåt utan bara kan sitta och jobba med allt.

Jag håller på med en ny grej som jag absolut inte har någon koll på och för att starta upp det så måste jag lära mig nya saker hela tiden, det är kul men också tidskrävande. Men ser fram emot att det blir verklighet och planen är att det förblir hemligt tills dess och jag tror att jag kan avslöja vad det är i slutet av april.

Från drömmar till verklighet

Work

Tanken är att jobba hårt för att sen inte behöva jobba hårt. Jag har dessutom tur att kunna jobba som jag vill med det jag vill och när jag vill. Men i slutänden vill jag ha ännu mer frihet, mer pengar men ändå ha en karriär. Japp, det går!

Lämna ett svar

Till startsidan