Nu har jag testat

Jabra Sport Coach Special Edition

Kommer ni ihåg att jag skrev för ett tag sen att jag skulle skaffa nya Jabra Sport Coach Special Edition? Nu har jag iallafall gjort det och naturligtvis har jag hunnit testa dom, även om det var ett väldigt kort pass, men gjorde det efter en sväng på löpbandet om det nu är någon ursäkt för korta pass.

Jabra Sport Coach Special Edition håller koll på dig medans du tränar, räknar repetitioner och håller tiden. Den sparar allt så du har din egen träningsdagbok.

IMG_5010

Jag valde att köra ett pass som hette BellyBurn och du väljer själv hur många varv du vill köra av passet du valt, jag gjorde bara ett varv som tog mig 4 minuter och 27 sekunder. Vill du göra ett eget pass går det naturligtvis bra det med.

Här ser du mitt pass jag har gjort, du kan göra flera olika och kalla dom exempelvis måndag, tisdag, onsdag osv. Sen ser du dom färdiga passen som redan finns. Jag valde alltså pass nummer 3, BellyBurn.

IMG_5768 IMG_5769

När du sen trycker på det passet du valt kommer du in och ser vad det består av. I detta fallet var det en basic magpass, du kan självklart ändra tid och repetitioner i dom färdiga passen så det passar till den nivån du själv ligger på. Jag valde att testa på det som fanns kvar men kommer justera lite till nästa pass jag kör.

Sen kommer appen hålla reda på hur många repetitioner du kört eller hålla tiden åt dig så du behöver alltså bara köra och göra vad appen säger att du ska göra. Du kan dessutom inte fuska eftersom den inte kommer gå vidare tills du gjort alla repetitioner som ska utföras och den känner av ditt rörelsemönster i lurarna du har i öronen, så telefonen behöver du bara ställa någonstans där du ser vad du ska göra.

IMG_5773IMG_5774

Vet du inte vad någon av rörelserna är så kan du bara klicka på informations i och då kommer denna bild upp:

IMG_5775

Kommer du fortfarande inte på vad du ska göra klickar du på playknappen och då kommer en film upp som visar exakt vad du ska göra:

IMG_5777

Här är mitt pass jag gjorde, för självklart sparas alla pass i appen under “history” så jag har stenkoll på vad jag gjort innan och dessutom så sparas alla mina konditionspass som jag kör med mina Jabra Sport Puls och självklart går det att lägga till en massa egen info om varje pass om man så önskar.

Klickar jag på fliken “sets” så får jag fram all information om allt jag gjort under passet

IMG_5772

Lämna ett svar