Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Urban Ride, vilken kul grej det var!

Har ni varit på Urban Ride?

Igår hade vi personalmöte med några instruktörer som jobbar på Niana. Vi möttes upp på Urban Ride som ligger precis vid mig, närmare bestämt Norrtullsgatan. Vi startade med ett möte för att sen avsluta med ett träningspass.

Det roliga är att jag för några månader sen lovade mina spinningkunder att sättet som jag körde spinning på när jag startade min karriär inom träning och hälsa skulle komma tillbaka. På den tiden kombinerade man cykel och styrketräning och det var exakt det vi gjorde på passet som vi körde.

Det var högintensiv spinning i kombination med olika armhävningar på styret. Passet innehöll frysningar och jumps som också var superpoppis på den tiden. I mitten på passet slutade vi trampa och istället tog vi upp våra hantlar och körde uthållighetsstyrka med dom.

Det var så himla kul

Jag har faktiskt tröttnat lite på monotona pass som inte är koreograferade till musik utan mer att man markerar intervallerna med ett ditlagt ljud. Så det jag har gjort på mina spinningklasser är att gå tillbaka lite genom att verkligen koreografera klasserna till musiken. Genast blev det faktiskt så mycket roliga att instruera igen. Tror att jag skulle tycka det var galet kul att instruera på detta sätt också.

Det var svårt att ta bilder inne i salen eftersom att det var ganska mörkt och jag hade bara mobilen med mig. Men dessa bilder slänger jag in iallafall. Se är det ett klipp som jag hittade på YouTube från studion.

Här är vi

9 tappra instruktörer kämpar på

Jag tyckte också att det var jobbigt men sjukt kul

Vår instruktör Nathalie

Urdan Ride är helt klart värt ett besök och jag kommer verkligen gå dit och köra igen. Gillar ni peppande och intensiva träningar så är detta verkligen grejen att prova.

Lämna ett svar

Till startsidan