Vad ska jag göra ikväll?

Planerna för ikväll

Jag har faktiskt ingen aning det är Marie som planerat kvällen. Denna kväll fick jag av henne i födelsedagspresent så det ska bli såååå kul. Sen känns det som evigheter sens vi sågs (ja, det är väl nån vecka sen eller så, typ aslängesen) så det är verkligen på tiden.

Det ska iallafall bli superkul ikväll, jag ser fram emot att hänga med denna brutta <3

Jag och Yasmina överraskade Marie på hennes födelsedag

1 comment / Add your comment below

  1. När jag jobbade sminkade jag mig på ca 15 min, resterande 15 gick åt till allt annat (åt frulle på jobbet pga gick upp så tidigt att jag inte kunde äta vid den tiden), så var också klar på ca 30-32 min. Som andra här skriver var det avslappnande, lyssnade på musik osv. Jag älskar smink. För mig är det ett sätt att uttrycka mig på ett kreativt sätt. Jag har aldrig varit bra på något annat kreativt (musik, måla, sjunga, skapa saker) men det här är jag bra på och det gör mig glad. Det handlar inte om att göra det för någon annan, även om jag uppskattar kommentarer som uppmärksammar att jag lagt ner tid och ansträngning bakom en look, på samma sätt som en konstnär har vernissage och visar sina tavlor, eller en musiker spelar in en skiva. Jag vill kunna leka med färger på en målarduk i 3D. Jag vill kunna få fram saker i mitt ansikte som inte syns annars, jag vill kunna framhäva mina ögon, kunna leka med dimensioner. Det handlar inte om att se snygg ut för någon annan, går utan smink hela tiden och har absolut inga problem med det. Känner baralåt mig, liksom? Man är varken en bättre eller sämre människa för att man har mer eller mindre smink. Man är däremot inte särskilt trevlig om man har ett behov av att påpeka vad någon annan ska göra med sitt ansikte.

Lämna ett svar