Träning & Hälsa

Elaka människor…

Elaka människor, inget att ha….! Jag är ingen person som tycker illa om folk utan trivs ganska bra med dom flesta typer av människor men det finns en typ jag inte klarar av och faktiskt till och med hatar det är dom som gör andra illa. Jag ser inte att dom överhuvudtaget har någon anledning till att leva. Ja, ni kanske förstår att något har hänt vill och kan inte gå in närmare på det med det är en av dom som betyder mest för mig som råkat riktigt illa ut och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att praktisera mitt boxningspass på den personen. Men jag slåss ju inte på riktigt så det funkar tyvärr inte. Pga detta var jag tvungen att avboka mina klasser idag vilket jag inte alls gillar men vissa saker måste gå före jobb så enkelt är det.

Nu har jag dock hunnit med ett möte på Balance, alla personliga tränare träffades och gick igenom diverse saker. En viktig punkt var ju såklart våran PT (personlig tränare) fest vi ska ha den 24 okt. Finns det någon som har förslag på vad vi ska hitta på både som aktivitet och vart vi kanske ska gå och äta så är det välkommet, alltid kul med idéer

Nu ska jag laga mat åt min kära dotter som varit hemma från skolan eftersom hon lyckats bli sjuk.

Just det om det finns någon som läser min blogg som har topprepskort och ska iväg o klättra nån dag så får ni gärna hojta till då min klätter kompis som är min lillasyster Karin Thorsell flyttat till Åre (vilket jag iof tycker är bra med tanke på att det snart är vinter och då är ju Åre ganska trevligt) för att plugga. Att tillägga är att jag inte är speciellt duktig men det är himla kul att variera sin träning. Så för alla er som kört fast eller tröttnat på eran vanliga träning är det ett tips att bara lägga in nån helt annan typ av träning, passa på att prova något som du kanske funderat på att göra eller bara testa något en gång för att det verkar kul. Annars så kommer man till Balance och bokar in en tid med en PT få en massa ny inspiration och träningstips, man behöver inte vara medlem eller ha kort för att köpa enstaka PT tillfällen.