Träning & Hälsa

Planerar

Sitter och planerar kvällens kunder på Balance. Men innan jag ska dit idag så har jag dels ett spinningpass på SEB i Rissne och sen ska jag träffa “sado” Janne (som faktiskt är jätte trevlig vilket man kanske inte kan tro med tanke på smeknamnet jag gett honom). Jag är lite rädd att träffa honom. Tänkte återkomma till varför lite senare….

Nu ska jag reda ut mitt hår som igår var så fint uppsatt. Men eftersom jag var för trött när jag kom hem igår efter en jätte trevlig middag med en gamal PT kund till mig (numera vän) Kim Björklund och efter det en sväng förbi Sturehof, Cafét och Solidaritet inte orkade borsta ut det så är det inte lika fint idag. Jag sitter hårmodell åt Sarah som ska göra sitt gesällprov om 5 veckor så jag kommer ha fördelen att vara såhär fin i håret (bilder kommer) flera gånger under tiden då hon tränar på mig.

Nu ska jag iväg men återkommer när jag är tillbaka på Balance i eftermiddag 

Här kan man iaf ana hur fint håret är