Träning & Hälsa

Minst 17 gånger/veckan

Måste erkänna att jag vart lite besviken på att han inte var där idag, ja han fina som brukar gå på mina pump klasser på söndagar. Det är ju alltid kul när det finns någon att snegla på under klasserna, speciellt nu när man börjar bli lite halvtrött på sig själv. Jag leder minst 17 klasser i veckan och har gjort det sen sista veckan i augusti, så det är intet jag längtar lite efter juluppehållet. Inte för att jag inte tycker om det jag gör för det älskar jag utan för att jag är lite halvtrött på min egen röst. Tjatar teknik på klasserna och tekniken är ju den samma hela tiden vecka ut och vecka in.

Sitter nu hemma hos Lina och har just kollat in Bridget Jones dagbok, men vart lämnad själv framför tvn då både Lina och Izabella har somnat.

Vad händer nästa vecka då? Jo, bl.a. kommer ni få inbjudan till danseventet på Balance, jag kommer fortsätta att skriva om fettförbränning, en rapport från vad alla Personliga tränarna från Balance kommer göra på fredag, på lördag kommer jag gå på en medlemsfest på ett annat gym jag också jobbar. Så förhoppningsvis kommer det att komma in endel roliga bilder. Sen får jag se vad jag hittar på mer, men vet att jag kommer att låta någon komma till Balance och köra ett PT pass med mig. Det ända jag vill att han/hon gör är att skriva ett par rader om hur det kändes. 

Hörs imorgon