Träning & Hälsa

Inte jag inte

Haha, nu har fel info kommit fram. Fick höra att cheferna på Balance trodde att jag är med i dansgruppen Kaos som jag håller på att anordna ett event ihop med här på gymet, men det ska jag skona gruppen ifrån. Visst att jag kör aerobicdans men jag är långt ifrån en dansare. Mina aerobicklasser bygger på glädje sen kan jag se hur töntig ut som helst vilket jag bevisade på Balance idag när jag vikade på en klass. Temat vart tillslut en kombination av 60-tal och rockmusikvideo. Jag vet att flera av mina kunder läser min blogg och då vill jag bara passa på att säga att jag tycker att det är sååå kul att jag kan “lura” er till att göra alla dom töntiga stegen jag hittar på 😉 Fast visst har vi kul?

Jag ska ut i gymet en sväng nu men återkommer snart och då ska jag ge er dåligt samvete (även mig själv) för jag tänkte ge er lite info ang Detox…