Träning & Hälsa

Jätte tack

Jag vill tacka alla som skrivit till mig ang massagen och Personliga träningen både här på finest, via facebook och på mail. Skulle såklart hjälpa alla men det går ju inte. Jag har dragit lott och kontaktat dom berörda som jag hoppas vill dela med sig lite till er sen. Jag har pratat med Stellan som är ansvarig för alla PT på Balance och han sa att det var ok att erbjuda en gratis personlig träning någon gång ibland till er som läser min blogg, så det erbjudandet kommer igen 🙂

Är det någon mer som känner sig så himla trött? Jag försöker sova bra, äter bra och har dessutom börjat med järntabletter igen då det kan vara en brist hos mig men inget hjälper. Så det måste helt enkelt vara att jag gett upp hoppet om att sommaren ska komma tillbaka i år och insett att det faktiskt är höst (snart vinter). Det är mörkt kallt, blåsigt och tråkigt…. Så det är intet att jag längtar efter lite snö så det blir lite ljusare. Sen tycker jag att det kan bli lite kallare så vinterjackan jag hade på mig idag inte blir så varm som den blev idag. Jag gillar inte kyla så mycket så det får inte vara för kallt heller. Om jag fick bestämma skulle det nog vara sommar feb-nov sen en vecka höst i dec efter det ska det vara riktig vinter ca i månad över jul och nyår, våren är fin men en månad räcker… kan jag få önska mig det?

Nåt som är bra är att Izabella har blivit frisk hon har varit hemma från skolan ett par dagar nu med halsont. Något annat kul är att min syster kommer till Sthlm och gör sin praktik. Karin som hon heter ska bo hos mig och göra sin praktik på Klättercentret i Solna och lite hos mig. Karin pluggar till vildmarksguidé i Åre. Passar bra att hon bor i Åre nu när det snart e dax att åka lite skidor. Längtar efter henne jätte mycket.

Nu ska jag dricka mitt gröna te, slappa lite sen sova.

Imorgon kommer jag att ta upp en annan fråga som jag fått ang Detox. Nu i förkylningstider är det också ett ämne som kommer att komma.