Träning & Hälsa

Att hitta rätt!

Det är hela tiden en balansgång att jobba som PT. Förstå vad kunden vill ha läsa hur den vill bli tränad. Hitta utmanande övningar som inte blir för svåra, vara tillräckligt tuff mot dom som vill det. Peppa på tillräckligt mycket eller ta det lugnare och förstå dom som känner sig osäkra eller otränade. Jag vill ju inte förlora en kund som vill ha tuffare träning men inte heller förlora en som som inte vill ha samma tuffa pass. Sen kan en tillbaka dragen kund som inte verkar vilja ta i vara den som nästan inte kan gå när vi är klara. Det gäller verkligen att hitta rätt!

Sitter på Balance nu och har just haft min sista kund. Tog ett sent mellanmål tillsammans med min kollega Josephine, det är så himla kul att kunna utbyta kunskap över en proteindrink på jobbet. Vi ska ta lite hjälp av varandra bl.a. ska hon coacha mig i boxning, då hon hållt på med det i galet många år så är hon betydligt bättre på det än vad jag är. Som ni vet så har jag ju jobbat ensam som friskvårdskonsult ut mot företag i 4 år och inte haft kollerger fören nu och jag är bara så glad att ha det igen.

Nu är det dax att ta sig hem idag med tunnelbanan då bilen fick vila, efter 2 stycken parkeringsböter igår, klantigt ja jag vet och det är bara mitt eget fel…

Kom ihåg att det är slöseri med tid att inte ha det bra och att vara sur!