Träning & Hälsa

Maskerad shopping

Idag har jag varit ledig och gått på stan med min dotter och shoppat kläder till maskeraden hon varit på ikväll. Hon blev en häxa men det var ju inte helt enkelt att bara springa förbi Buttriks och inhandla maskeradutstyrseln, då det var kö och vakter på plats…. Haha, och på Buttriks har jag inga känningar så det var ju bara att snällt ställa sig i kön och kallt som annans var det. 

Nu sitter jag hemma hos Lina och Izabella envisades med att titta på filmen The Grudge och alla vi som sett den vet hur galet skrämmande den är. Alla 3 låg just i soffan och skrek rakt ut. Jag vet inte om det finns nåt bra eller nyttigt med att se på skräckfilm, det måste nog snarare vara ohälsosamt och borde nästan förbjudas. Måste säga det igen men den är så sjukt galet läskig.

Izabella som häxa med allt från peruk till mammas klackskor

 

Bilderna från gårdagen vart inget vidare så jag bjuder bara på denna så snygga var vi efter öppningen av le Bon Palais