Träning & Hälsa

Knäppisar

Äntligen kommer jag slippa ifrån stressen över att hyran är på 25 000 i månaden men ist så måste jag flytta på en gång. Ja är det inte det ena så är det det andra men bara flytten är klar så kan jag börja andas igen. Vi kommer att magasinera våra saker och flytta hem till världens bästa Lina. I väntan på att jag hittar en lägenhet som faktiskt passar oss i både storlek och hyra.

Har en liten brejk mellan kunderna just nu så jag sprang ner i Sturegallerian och köpte en av mina favvo drycker just nu. En Aloe Vera dryck från Gateau mitt i gallerian.

Sitter just nu i PT rummet på Balance och har 2 knäppskallar här inne det spelar ju ingen roll vad man säger så vänds det till nåt knäppt, dom är verkligen på G idag Sado Janne och Johan I. Men det är ju inget man inte kan ta och sen är jag ju bra mycket starkare än vad dom är, så det är ju bäst att dom passar sig 😉