Träning & Hälsa

Allt för hälsan

Hann ju förbi Allt för hälsan mässan igår, det är alltid kul att springa på hälso/fitness event då man springer på en massa bekanta och uppehåller kontakter inom branchen. Sn ska jag vara ärlig att det finns en del saker jag bryr mig mindre om på dessa mässor också. Men jag fick bl.a. en pratstund med Ulrika Davidsson som är den som jag inspirerats av när jag skrivit om detox. även om jag letat mycket info ang ämnet så var det hennes artiklar jag fastnade met för. Sprang på en av ägarna till ett av gymen jag jobbar på, endel kollegor och i Anna Skippers monter stod 2 vänner till mig Karin Blix och Walter Carvajal. Inhaldlade inte så mycket som jag trodde jag skulle göra men det vart en ny anatomibok (såna böcker kan man inte ha för mycket av, det kan man ju alltid kolla med Lina om vad hon tycker om att det är den enda typen av böcker jag läser) sen vart det lite aloe vera produkter iform av dryck och kräm sen lite hårvårdsprodukter.

Imorgon kommer inbjudan till på fredag, så för er som gillar dans och goda drinkar så håll fredagen lite öppen 🙂

Karin Blix och Walter Carvajal