Träning & Hälsa

Min chefs fel

Jag var påväg hem i fredags efter att ha träffat en kompis på Hotellet. Men när jag skulle begemig upp för trappan så stöter jag på en av mina chefer som promt tyckte att jag hålla dom sällskap vid ders bord. Där av anledningen till att  allt är hans fel att jag drack alldeles för mycket skumpa i fredags. Anledningen till att jag kom på detta nu var för att jag satt i lugn och ro för att kolla igenom alla bilder i mobilen och hittade bild bevis för detta. Samma kväll träffade jag på en gammal kollega från Njoy i Täby som jag inte träffat på år, det var kul!

Borde ta mig ut dit och hälsa på nån dag. Kanske köra en klass för Agneta Antonsson som är en av dom personerna som fick mig att börja instruera, trots mitt då otroligt dåliga självförtroende. Delar av det finns fortfarande kvar men jag har lärt mig att hantera det och faktiskt lita på att jag kan mycket mer än vad jag trott men det har tagit många år. Men tro mig att det är värt att jobba med det för det är otroligt skönt när man kommit så långt att man kan hantera det och tillochmed kommit över det i vissa fall. Detta är inget som idag hindrar mig i mitt vardagliga jobb eller sociala sammanhang, men ibland märker jag av det och då blir det en utmaning, det som är skillnad idag från många år sen är att jag är så medveten om när en sådan situation dyker upp så jag kan hantera den och det är otroligt skönt.

Nog om detta nu ska jag sova har min första kund kl 07 imorgon så det är hög tid för sömn.

Kom ihåg att livets stormar ger starkare rötter!