Träning & Hälsa

Ledsen

Vad trött jag blir och faktiskt väldigt ledsen. Fick ett samtal där jag mer eller mindre vart utskälld av en person på gymet då jag tydligen missat att torka av 2 st bord och att några yogamattor inte hängde som dom skulle, vilket dom inte gjorde när vi kom till gymet heller. Borden absolut jag hittade ingen ordentlig trasa så dom var kanske inte 100% iga. Men vad f-n spelar det för roll, 2 st bord…… Jag har just haft ett event på gymet där ena tanken var att promota gymet…..

Jag kan ju också tillägga att det inte är någon med ett undantag på 2 personer som sagt att dom tycket att  det är ett bra initativ och att det är kul att någon hittar på något. För vissa andra har det nästan mer verkat som ett problem. Jag är en sån som alltid ger 200% när jag jobbar och är van att alltid vara drivande då jag varit egen företagare sen 2003. Men ibland så blir jag bara så trött på människor som bara hittar det negativa i allt. Tänk vad kul det hade varit om tex telefonsamtalet hade börjat med ett enkelt: -Hej Emma! Hur gick det i fredags? sen påpekat att borden inte var ordentligt torkade om det var ett så stort problem. Men så var det inte. Inte heller när jag kom till gymet idag utan det var samma sak, och det verkar som om jag är värsta boven. Jaja, jag ska inte låta sura människor påverka mig (även om det tyvärr gör det)  men det var skönt att skriva av sig.

Nu ska jag dyka ner i tvättstugan igen

Ha det gott så länge och kom ihåg det där med att det är slöseri med tid att vara sur och inte ha det bra