Träning & Hälsa

Efter regn kommer solsken

Efter att ha varit ledsen igår så började dagen så mycket bättre idag. Har haft en aerobicklass på Rikspolisstyrelsen och fick efter det höra att jag var absolut en av dom bästa instruktörerna dom någonsin haft, sånt värmer så himla mycket. För alla vet vi att det går himla snabbt att få veta om man gjort något mindre bra än vad det är att få höra att man är duktig på något. Så jag känner mig så mycket gladare idag.

Tycker att vi ska börja vara trevligare överlag mot varandra varför inte ge en spontan komplimang till någon eller ett litet hej till grannen/kollegan eller busschaffören som du inte brukar hälsa på. Skicka ett sms eller mail till någon som du inte pratat med på länge eller varför inte köpa en liten pressent till nån. Jag är så himla trött på alla sura människor och nu när det är mörkt och kallt så behövs det lite extra snällhet.

Mer kärlek