Träning & Hälsa

Finest.se på Balance

PT-timme med Finest.se. Idag var Christoper Krusell som jobbar som säljare för Finest.se och körde en Personlig tränings timme hos mig, det behövde han 😉 skojade bara Christoper. Jag tyckte du var grym och kämpade som attans, men glöm inte stretchen! Det är kul när det dyker in lite folk från Finest här på gymet. Jag brukar stöta på Fredrika här då hon kör ett spinningpass på torsdagar. Däremot så lyser Alex Erwik med sin frånvarao…. Vad säger ni ska jag försöka lura hit honom och köra ett PT pass han med? Sen tänkte jag att det snart är dax att lotta ut en PT timme till någon av er, återkommer om det vid senare tillfälle.

Nu ska jag ta och packa ihop mina saker och dra mig hemåt. Lina sitter och väntar på att jag ska komma hem så vi kan skvallra lite (bl.a. om min dejt igår, ni kanske oxå får lite info om det lite senare ikväll) har knappt hunnits setts senaste dagarna

Sov gott när det är dax

Christoper Krusell