Träning & Hälsa

Dejt

Som jag nämde innana var jag ju på dejt igår och jag känner mig riktigt glad idag… Vi åt middag på en Italiensk restaurang sen åkte vi till Och Himlen Därtill i skrapanhuset. Där sippade vi på en riktigt bra Krug, ni som känner mig vet att jag tycker mycket om champagne och får jag dessutom dricka Krug så blir jag ännu gladare. Vi hade en jätte trevlig kväll och det var jätte längesen jag hade en så här skön känsla i magen (närmare bestämt förra sommaren) och jag känner mig nästan som en (som min dotter säger) fjortis. Vi har redan bestämt att vi ska ses igen på söndag eftersom jag inte kunde tidigare då min lilla familj (jag, Izabella och Lina) åker och hälsar på min mamma i helgen. Det finns dock ett problem (såklart…) men det tar vi sen beroende på vad som händer.

Det är sällan jag träffar en som har så mycket samma intressen som jag, så som teater, musikaler, balett, muséum, vandra i fjällen, resa (det gör iof nästan alla), goda middagar, champagne, galna utekvällar, landet, stan, skärgården, snabba bilar/båtar ja jag skulle kunna göra listan lång på vad vi har för gemensamma intressen. Det tycker jag är attraktivt, sen ser han bra ut, han är rolig och galet trevlig. Låter som om jag blivit kär men det har jag inte men en skön känsla i magen har jag allt.