Träning & Hälsa

Jobberbjudande

Idag fick jag ett erbjudande om ett nytt jobb, men jag trivs som jag har det just nu och tackade nej.

Jag har haft en riktigt skön förmiddag på forsgrenskabadet med träning och sen både ång och torr bastu, peeling och bara tagit det lugnt o skönt. Sånt som jag ska börja göra mer nu i dec när jag bara kommer att jobba 25% för att få lite ledigt. Det känns lite konstigt och har nästan lite panik känsla för att gå ner i arbetstid, jag som alltid jobbat mycket mer än en vanlig heltid. Men tro mig jag behöver det. Jag kommer att spendera så mycket tid med min dotter att hon kommer att bli sååå trött på mig.

Jag sitter på Balance nu och ska ha min sista kund för dagen sen bär det av till sydligare breddgrader…. nja inte riktigt men Örebro får ju besök av oss i helgen.