Träning & Hälsa

Erwik

Alex Erwik var på Balance idag, vart lite impad han stod på löpbandet och var grymt svettig. Han hade då sprungit i nästan 50 min och hade 10 kvar, grymt! Skule ha bokat in en PT timme med honom hade jag tänkt men jag var stressad hem och hittade honom inte när jag skulle åka utan vi får göra det vid ett annat tillfälle. Sprang också på Katarina Sparring på gymet henne har jag också varit på lite då och då när jag träffat henne. Så jag är nöjd när jag ser fler och fler som jag vet har kort på gymet. (bara en kvar och du vet vem du är *ler)

Nu har jag kommit hem efter en lång dag på gymet. Hade en ganska lång rast idag på nästan 2 timmar och har börjat inse problemet med att jobba i stan det är väldigt lätt att slinka ut på stan idag blev det en ny blus och lite smink (dessutom kommer jag ju snart att bo granne med gymet, ännu värre)

Lägger in den snyggast bilden jag har på mig och Katarina. Med på bilden är också Jens Assarsson, Hanna Zingmark och Sandra Gjelset